Naar boven

Ons team

 

 

 
Tanja


Eigenaresse van Manders Mode. Tanja zorgt er al 30 jaar voor dat alles op rolletjes loopt, samen met haar man Chris en sinds kort met mede-eigenaresse Priscilla, waar ze erg blij mee is. Tanja is dol op de mix die de job biedt; het omgaan met verschillende mensen, de afwisseling, uitdaging en samen met het team de gestelde doelen bereiken. Ze vindt het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de klant en dat je deze zo nu en dan op een prettige manier uit zijn of haar comfortzone haalt. Behalve dat ze het gehele team op de werkvloer inspireert houdt ze van een hapje eten, tennissen, hardlopen, op vakantie gaan, koken en kaarten met vrienden. 

  


Chris

Chris is iets eerder dan Tanja (35 jaar geleden) ingestapt bij Manders Mode. Enige tijd geleden heeft hij een stapje terug gedaan en is daarom wat minder op de verkoopvloer te vinden. Wel is hij samen met Koen verantwoordelijk voor de inkoop van de herenmode. In de avonduren vind je hem vaak bij de zaak voor allerlei werkzaamheden: prijzen, opruimen, inrichten, etc. Hij vindt het leuk om in zijn vrije tijd een hapje te eten, te sporten, er op uit te gaan en te kaarten met vrienden!

  
Priscilla


Priscilla is al 12 jaar werkzaam bij Manders mode en sinds kort mede-eigenaresse. Ze is een échte alleskunner, zo houdt ze zich bezig met de inkoop, social media, de planning en de website. Ze vindt het belangrijk dat je tevreden de deur uit gaan en dat het team jou helpt met het vinden van jouw stijl. Daarnaast is Priscilla een echte trendwatcher, ze kan urenlang op Instagram rondstruinen om de tofste trends te vinden! Naast al dit gemultitask geniet ze van haar twee kids en doet ze graag leuke dingen met vrienden.

  

Cardisha


Cardisha helpt je graag om een passende outfit te vinden. Zo is ze te vinden op de verkoopvloer waar ze zich bezighoudt met visual merchandising, het aansturen van collega’s en het inwerken van nieuwe krachten. Naast deze werkzaamheden is deze topper ook verantwoordelijk voor de inkoop van accessoires. Ze vindt het geweldig om verschillende stijlen met elkaar te combineren en je persoonlijk te helpen. Doordat ze een goede luisteraar is, heeft ze binnen no-time de leukste combinaties samengesteld! Haar hobby’s zijn dansen, hardlopen en een drankje doen met vrienden.

  

Antoinette


Antoinette is al 32 jaar te vinden op de verkoopvloer (wow!). Ze is een echte gastvrouw en zal ervoor zorgen dat je je thuis voelt in de winkel. Naast verkoop is ze verantwoordelijk voor de inkoop van de panty’s. Ze vindt het geweldig om met verschillende mensen te werken en leuke sets samen te stellen. Ze luistert goed naar de klant zodat ze met een geslaagd gevoel de deur uitgaan. Daarnaast vindt ze het heerlijk om te wandelen, te lezen of lekker te eten met vriendinnen.

  

Evi


Shoppen met Evi is echt een feestje! Ze verwelkomt iedereen hartelijk en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel de winkel verlaat. Behalve dat ze hippe sets samenstelt op de verkoopvloer, vind je haar op de Instagram-pagina van Manders Mode, waar ze je op de hoogte houdt van de nieuwste trends! Deze vrolijke verkoopster vindt het naast werken bij Manders Mode heerlijk om zo nu en dan een terrasje te pakken, een hapje te eten of een dansje te doen!

  

Ilse


Shoppen met Ilse is één en al gezelligheid. Ze vindt het heerlijk om je in de watten te leggen en wil niks liever dan je blij de deur uit te zien gaan! Naast verkopen zorgt ze ervoor dat de bestelde en gereserveerde artikelen op de juiste plek komen. Ze vindt het te gek om bezig te zijn met mensen en mode. Deze enthousiaste gastvrouw ziet werken bij Manders Mode als haar passie! Daarnaast vindt ze het leuk om uit eten te gaan en te wijnen, wijnen, …!

  

Jeanne


Jeanne is al 22 jaar een behulpzame, gezellige kracht bij Manders Mode. Met haar inlevingsvermogen helpt ze je met een perfecte outfit! Ze staat op de verkoopvloer en regelt de bestellingen van Mac. Ook zorgt ze er dagelijks voor dat de poppen aangekleed zijn en dat de collectie er goed bij hangt. Deze harde werker vindt het fijn om in haar vrije tijd te wandelen, te koken en twee keer per week een groepsles op de sportschool te volgen.

 

 

Ilona


Manders Mode heeft niet alleen toppers in de verkoop, maar ook achter de schermen. Zo zorgt Ilona ervoor dat alles op rolletjes loopt als logistieke en administratieve duizendpoot! Ze versterkt het team met haar enthousiasme, een echte aanwinst! Naast haar administratieve job vindt ze het fijn om creatief bezig te zijn - alleen én met haar kids! 

  
Ursela


Ursela is altijd achter de schermen bezig, ze is namelijk coupeuse bij Manders Mode! Een echte multitasker, ze zorgt ervoor dat alle benodigdheden voorradig zijn. Ze vindt het top om creatief bezig te zijn. Ze vindt het belangrijk om je een goed gevoel te geven. Naast haar creativiteit op de werkvloer, houdt ze van hardlopen, tennissen en tuinieren.

  
Goos


Als er veel artikelen binnengekomen zijn, komt Goos een handje helpen in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat alle kleding klaar wordt gemaakt om de winkel in te gaan. Hij vindt vooral de gezelligheid en het hechte team bij Manders Mode leuk. Goos is een flexibele kracht, die graag een handje meehelpt. Hij houdt van voetballen en vindt het top om leuke dingen te doen met zijn vrienden en familie.