Naar boven

Cast Iron kleding Heren

Cast Iron Cast Iron is robuust en mannelijk. Een modern premium denim merk, waar puur vakmanschap, gevoel voor een tijdloze stijl en gebruik van hoge kwaliteit materialen altijd centraal staat. Cast Iron is ‘onopvallend anders’. Daarom laten we gebaande paden graag links liggen.

Er wordt rekening gehouden met trends, maar het merk kleurt graag net iets buiten de lijntjes. Zolang het maar niet voorspelbaar wordt. Er verzorgd uitzien met een effortless sense of style, waarin je helemaal jezelf kunt zijn, dat is wat het merk belangrijk vindt. We are Cast Iron.

De collectie van Cast Iron herken je direct. Door de moderne slim fits en de hoge kwaliteit, maar ook door de geschreven signatuur en de munt met de draak, die overal terugkomt en symbool staat voor verbinding, kracht en vertrouwen. De naam Cast Iron staat voor gietijzer, een eeuwenlang gebruikt metaal, wat tot in de jaren 30 van de vorige eeuw in industriële en stedelijke bouwwerken werk gebruikt. Een erfenis, die je tot op de dag van vandaag overal terugziet in het straatbeeld. Net als onze collecties. Tijdloos en stoer.