Naar boven

OVER ONS

Kies een categorie

Ruim 60 modemerken

Manders Mode in Schaijk is een toonaangevende modewinkel in jeans, casual en trend. Een vertrouwd adres waar service voorop staat. In onze inspirerende ruime winkel bieden wij de laatste mode van talloze merken zoals 10Days, Penn & Ink, Mos Mosh, Yaya, Cast Iron, Drykorn, Butcher of blue, and more........ 
1000m2 mode voor dames en heren.

Onze medewerkers weten precies wat past bij elke wens, elke gelegenheid en elke persoonlijkheid. Een klant tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit zien gaan is waar onze stylisten elke dag naar streven. Wij zijn een enthousiast team die goed op de hoogte is van de laatste trends. 


 


Geniet van een lekkere kop koffie

Een Brabants kopje koffie, soms terwijl je wacht op het vermaakwerk van de coupeuse, of gewoon omdat het zo lekker en gezellig is. Verveel je niet want er liggen folders en boeken genoeg om je te inspireren.
 
Gratis voor de deur parkeren

Rondom Manders Mode is er voldoende parkeerruimte. Je kunt uren gratis parkeren. Zelfs voor de deur.
 
Deskundig advies van professionals

De Fashion Professionals bij Manders Mode zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien jou van het beste style-advies.
 
Vermaakservice

De coupeuse vermaakt het vakkundig en snel voor jou. Zij staat voor je klaar om de kleding te vermaken aan je persoonlijke wensen.  Wij vermaken je kleding vakkundig en met alle aandacht! Wij nemen de coupeuse kosten voor onze rekening. Met uitzondering van SALE-artikelen en artikelen onder de 50 euro.

 Personal Shopping

Heb jij iemand waarbij je het liefste shopt, die je je het meest op je gemak laat voelen of waarbij je het beste slaagt? Dan kun je natuurlijk een afspraak met diegene maken, zodat je favoriet voor je klaarstaat wanneer je ons een bezoekje komt brengen! Je kunt ons altijd een belletje geven op 0486-461255, een mailtje sturen naar info@mandersmode.nl of ons benaderen via een privé bericht op onze Instagram of Facebook.

Team Manders Mode heet je van harte welkom!